Fördelar

Våra ekokapslar är innovativa och miljövänliga rengöringsmedel lämpliga för daglig användning. De har fullt jämförbara produktegenskaper med konventionella produkter men de väger mindre, är miljövänligare och mer ekonomiska. Fördelarna med att använda våra ekokapslar är:

Miljövänliga – gamla behållare / sprayflaskor kan kontinuerligt återanvändas
Maximal effektivitet utan spill.
Ingen under- eller överdosering.
Sparar utrymme – inga stora lagringsutrymmen krävs.
Låg vikt – enkelt och prisvärt att transportera var som helst.
Lätta och säkra att använda.
Ekonomiska för konsumenten och återförsäljaren.

Vårt påfyllningssystem är bättre för miljön än återvinning, och det är också enklare och problemfritt. Att återanvända befintliga sprayflaskor minimerar materialåtgång och minskar mängden plastskräp.

Inget spill

Att fylla på en sprayflaska är enkelt – du släpper bara ner en ekokapsel i en tom sprayflaska. Sedan fyller du på sprayflaskan med vatten och ekokapseln löser då upp sig. Inom några minuter har du ett färdigt rengöringsmedel som är redo att användas. Ekokapslarna är helt lösliga och stabila oavsett vattenhårdheten.

Enkel och säker hantering

Användaren kommer inte i kontakt med innehållet i ekokapslarna. Ekokapslarna ska inte klippas upp eller öppnas på annat sätt, en kapsel innehåller den korrekta doseringen för en 750 ml flaska.

Ekonomiska fördelar

Jämfört med vanliga rengöringsmedel som är tillgängliga i detaljhandeln, erbjuder vårt sortiment av ekokapslar stora ekonomiska fördelar (lager, transporter, hantering) samt ett konkurrenskraftigt pris.

Mindre klimatpåverkan

Eftersom våra ekokapslar inte innehåller vatten är de upp till 95% mindre skrymmande än konventionella rengöringsprodukter. Det innebär kraftigt reducerade koldioxidutsläpp i samband med transport, distribution, återvinning och vattenhantering.