Om oss

Eco Capsules Nordic AB är nordisk huvuddistributör för Wolf Formulations Limiteds gröna ekokapslar.

Wolf Formulations Ltd är ett företag som ägnar sig åt utveckling och tillverkning av innovativa, miljövänliga rengöringsprodukter. Rengöringsprodukterna är biologiskt nedbrytbara och gör det enkelt för konsumenterna att minska sin mängd av plastavfall. Det revolutionerande refill ekokapselsystemet gör Wolf Formulations Ltd till en av ledarna på detta område, med miljövänliga rengöringsmedel som möjliggör att plastbehållare kontinuerligt kan återanvändas. Företagets “bara tillsätt vatten” ekokapselsystem bidrar också till att minska koldioxidavtrycket i samband med transport, distribution, återvinning och vattenhantering, vilket gör dem revolutionerande. Genom kontinuerlig forskning från ett kvalificerat team av forskare, söker de ständigt efter nya och innovativa sätt att förbättra och minska miljöpåverkan hos produkterna, utan att tumma på kvalitets- och prestandakraven. Wolf Formulations Ltd har produkter lämpliga för hushålls- och professionell rengöring.

Våra hushållsrengöringsprodukter är avsedda för personer som handlar i livsmedelsaffärer, lågprisbutiker och fackhandel. Rengöringsprodukterna erbjuder snabba och effektiva lösningar till vardagliga rengöringsproblem.

Wolf Formulations tillhandahåller professionella rengöringsföretag med ett brett utbud av effektiva gröna rengöringsprodukter. Våra rengöringsmedel är avsedda för användare specialiserade på hotell, restaurang, matsal, kontor, skola, stormarknad, sjukhus, tvätt och industriell och institutionell städning.